dimecres, 20 de juliol del 2016

ÚLTIM DIA DE GOTEO

Avui és l'últim dia per aportar fons per a la demanda d'un servei de menjador a l'edifici d'Indra de carrers Roc Boronat i / o Tànger. Si has estat esperant a col·laborar, ara és el moment!

Ja disposem del mínim per iniciar el procés, però seria desitjable arribar a l'òptim per poder tenir els diners suficients que ens asseguraria aguantar fins al Tribunal Suprem, ja que hem de tenir molt present que a la direcció d'aquesta empresa no li interessa gens ni mica que tinguem aquest servei.

Als que esteu participant moltes gràcies, i a la resta, us recordem que la participació és fonamental, tant presencial a les Assemblees, com econòmica al Goteo (http://goteo.cc/indracat).

ÚLTIMO DÍA DE GOTEO

Hoy es el último día para aportar fondos para la demanda de un servicio de comedor en el edifico de Indra de las calles Roc Boronat y/o Tánger. Si has estado esperando a colaborar, ahora es el momento!

Ya disponemos del mínimo para iniciar el proceso, pero sería deseable llegar al óptimo para poder tener el dinero suficiente que nos aseguraría aguantar hasta el Tribunal Supremo, ya que hemos de tener muy presente que a la dirección de esta empresa no le interesa lo más mínimo que tengamos ese servicio.

A los que estáis participando muchas gracias, y al resto, os recordamos que la participación es fundamental, tanto presencial en las Asambleas, como económica en el Goteo (http://goteo.cc/indra).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada