divendres, 22 d’abril de 2016

Venda encoberta d'Indústria / Venta encubierta de Industria

VENDA ENCOBERTA D'INDÚSTRIA


Quan encara estem patint a les nostres carns l'ERO que van signar els nostres traïdors habituals, ens arriben notícies preocupants d'un cop d'estat "suau" que s'està produint a Indra Barcelona.

Tot el grup directiu del mercat d'Indústria i Consum s'ha passat en massa a la competència (en aquest cas Ernst & Young) emportant-se diversos projectes i, segons sembla, la benedicció i les felicitacions d'Indra. Això últim només ho suposem ja que no se'ns ocorre per què Indra permet que persones que ja no tenen relació amb l'empresa es duguin projectes (és a dir, llocs de treball) a la competència. És a dir, que no entenem per què no està el cas als jutjats.

El fet que la competència es dugui projectes és molt greu perquè implica que moltes persones en la nostra delegació es quedaran sense feina. Aviat començaran els rumors que "sobra gent" i si no temps al temps. El pitjor de tot és que Indra està permetent que això succeeixi sense lluitar i facilitant la transició. Sabem que hi ha equips d'Indra treballant en aquests projectes, donant suport tecnològic i funcional i permetent que la "transició" es faci sense massa problemes.

Nosaltres, CGT, denunciem aquest intent de descapitalitzar la delegació de Barcelona per part de l'empresa permetent i facilitant aquestes fuites, i no només això sinó que l'empresa no manté informada la plantilla i a la Representació Legal dels Treballadors d'un assumpte tan greu que podria suposar una pèrdua de llocs de treball.VENTA ENCUBIERTA DE INDUSTRIA


Cuando todavía estamos sufriendo en nuestras carnes el ERE que firmaron nuestros traidores habituales, nos llegan noticias preocupantes de un golpe de estado "suave" que se está produciendo en Indra Barcelona.

Todo el grupo directivo del mercado de Industria y Consumo se ha pasado en masa a la competencia (en este caso Ernst & Young) llevándose varios proyectos y, según parece, la bendición y los parabienes de Indra. Esto último sólo lo suponemos ya que no se nos ocurre por qué Indra permite que personas que ya no tienen relación con la empresa se lleven proyectos (es decir, dinero) a la competencia. Vamos, que no entendemos por qué no está el caso en los juzgados.

El que la competencia se lleve proyectos es muy grave porque implica que muchas personas en nuestra delegación se quedarán sin trabajo. Pronto comenzarán los rumores de que "sobra gente" y si no tiempo al tiempo. Lo peor de todo es que Indra está permitiendo que esto suceda sin luchar y facilitando la transición. Sabemos que hay equipos de Indra trabajando en estos proyectos, dando soporte tecnológico y funcional y permitiendo que la "transición" se realice sin demasiados problemas.

Nosotros, CGT, denunciamos este intento de descapitalizar la delegación de Barcelona por parte de la empresa permitiendo y facilitando estas fugas, y no solo eso sino que la empresa no mantiene informada a la plantilla y a la Representación Legal de los Trabajadores de un asunto tan grave que podría suponer una pérdida de puestos de trabajo.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada