dimecres, 27 d’abril del 2016

CONCENTRACIONS ANTIREPRESSIVES AtosIndraTsystems/ CONCENTRACIONES ANTIRREPRESIVAS AtosIndraTsystems



CONCENTRACIONS ANTIREPRESSIVES AVUI 27 D'ABRIL


Segurament a la majoria dels treballadors d'Indra ja se'ns ha realitzat la PSI, i hem pogut comprovar com un any més ens retallen el nostre salari. Estem a un ERO, us diran alguns. Els números no són bons, us diran altres. Però la realitat és que aquest any hi ha hagut pujades salarials substancioses per a alguns escollits, s'han pagat bonus d'elevats imports i s'han realitzat indemnitzacions milionàries als "responsables" que han estat gestionant aquest desastre.

Per si fos poc, a aquells delegats que no hem volgut signar l'ERO, i que ens neguem a vendre els drets de tots els treballadors, se'ns està fent una brutal campanya de repressió, no només en aquest centre, sinó per tot l'estat, fins i tot en altres empreses del sector.

És per això que hem decidit protestar de forma conjunta per diversos centres de la zona. Volem deixar clar que si toquen a una ens toquen a totes.

Avui 27 d'abril es van a realitzar una sèrie de concentracions en les següents empreses i hores:

A les 13h davant d'Atos
A les 13:30 davant d'Indra
A les 14:00 davant de TSystems

La nostra força és tu implicació. Vas a seguir indiferent?




CONCENTRACIONES ANTIRREPRESIVAS HOY 27 DE ABRIL

Seguramente a la mayoría de los trabajadores de Indra ya se nos ha realizado la PSI, y hemos podido comprobar cómo un año más nos recortan nuestro salario. Estamos en un ERE, os dirán algunos. Los números no son buenos, os dirán otros. Pero la realidad es que este año ha habido subidas salarias sustanciosas para algunos elegidos, se han pagado bonus de elevados importes y se han realizado indemnizaciones millonarias a los “responsables” que han estado gestionando este desastre.

Por si fuese poco,a aquellos delegados que no hemos querido firmar el ERE, y que nos negamos a vender los derechos de todos los trabajadores, se nos está haciendo una brutal campaña de represión, no solo en este centro, sino por todo el estado, incluso en otras empresas del sector.

Es por ello que hemos decidido protestar de forma conjunta por diversos centros de la zona. Queremos dejar claro que si tocan a una nos tocan a todas.

Hoy 27 de abril se van a realizar una serie de concentraciones en las siguientes empresas y horas:

A las 13h delante de Atos
A las 13:30 delante de Indra
A las 14:00 delante de TSystems

Nuestra fuerza es tú implicación. ¿Vas a seguir indiferente?


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada