dimarts, 14 de juliol del 2015

1er dia de vaga / 1er día de huelga

1er dia de vaga

No a l'ERO a Indra: Vaga i protestes a Barcelona!

Avui ha començat la vaga indefinida en contra de l'ERO a Indra Sistemes. Alguns ja estem de vaga, total o intermitent, altres han vingut a donar suport i mostrar el seu malestar.

Probablement, aquest procés d'acomiadament col·lectiu està afectant a la vostra concentració i salut. Us convidem a unir-vos a les protestes i a la vaga, a paralitzar l'activitat per mostrar la nostra disconformitat i malestar amb l'ERO.

Podeu unir-vos a la lluita en qualsevol moment, encara que sigui només per un parell d'hores. Imputeu al codi "HUELGA", element 0, el temps que dediqueu a fer vaga.

Hem començat a realitzar protestes a les portes de Roc Boronat i Interface, contra l'ERO a Indra. Les realitzarem cada dia a l'hora d'entrada, a mig matí i a les 15:00 hores.

Hi ha molt en joc. El que succeeixi ara marcarà el nostre futur els propers anys i serà un exemple per a tot el districte 22@. Aquest ERO és un cavall de Troia que pot servir per justificar els futurs abusos que vulgui perpetrar la direcció de l'empresa.

Per vosaltres mateixos, per solidaritat amb els companys i per una societat millor, protesteu davant d'aquesta agressió! Ara és el moment de començar!

1er día de huelga

¡No al ERE en Indra: Huelga y protestas en Barcelona!

Hoy ha empezado la huelga indefinida en contra del ERE de Indra Sistemas. Algunos ya estamos de huelga, total o intermitente, otros han venido a dar soporte y a mostrar su malestar. 

Probablemente, este proceso de despido colectivo está afectando a vuestra concentración y salud. Os invitamos a uniros a las protestas y a la huelga, a paralizar la actividad para mostrar nuestra disconformidad y malestar con el ERE.

Podéis uniros a la lucha en cualquier momento, aunque sea solo para un par de horas. Imputad al código "HUELGA", elemento 0, lo que dediquéis a huelga.
 
Hemos empezado a realizar protestas en las puertas de Roc Boronat y Interface, contra el ERE en Indra. Las realizaremos cada día a la hora de entrada, a media mañana y a las 15:00.

Hay mucho en juego. Lo que suceda ahora marcará nuestro futuro los próximos años y será un ejemplo para todo el distrito 22@. Este ERE es un caballo de Troya que puede servir para justificar los futuros abusos que quiera perpetrar la dirección de la empresa.

Por vosotros mismos, por solidaridad con los compañeros y por una sociedad mejor, ¡protestad frente a esta agresión! ¡Ahora es el momento de empezar!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada