dilluns, 20 d’abril del 2015

Convocatoria huelga #ResistenciaMovistar

Convocatòria vaga #ResistenciaMovistar

 

Durant tota la jornada d'avui 20 d'Abril, s'estan realitzant accions en solidaritat amb la vaga de Movistar. Avui a les 19h a la Plaça Catalunya, està convocada una Manifestació davant de la botiga Movistar.

Des del 28 de març a Madrid i des del 7 d'abril al resta de l'estat, està tenint lloc una vaga indefinida del sector de contractes, subcontractes i autònoms que treballen per a Telefónica.

És molt important i pot obrir vies de transformació social. S'han unit: subcontractats, falsos autònoms, etc... Milers de persones que treballen per a diferents empreses, però que en realitat qui determina les seves precàries condicions laborals és Telefónica-Movistar.

La situació precària té responsables empresarials i polítics perquè les lleis permeten aquesta barbaritat.

Avui la plantilla directa de RTelefonica Movistar està convocada, per la plataforma de treballadors ENconstruccio, a una jornada de vaga per sumar-se a la vaga de tècnics Movistar.

A tots aquells que pugueu, us animem a que us passeu per defensar aquests llocs de treball.


Més informació al bloc de la plataforma.

Ningú millor que tu pot intentar canviar aquestes situacions que vivim. Si no et mous no avances.

Convocatoria huelga #ResistenciaMovistar


Durante toda la jornada de hoy 20 de Abril, se están realizando acciones en solidaridad con la huelga de Movistar. Hoy a las 19h en la Plaza Catalunya, está convocada una Manifestación delante de la tienda Movistar.

Desde el 28 de marzo en Madrid y desde el 7 de abril en el resto del estado, está teniendo lugar una huelga indefinida del sector de contratos, subcontratos y autónomos que trabajan para Telefónica.

Es muy importante y puede abrir vías de transformación social. Se  han unido: subcontratados, falsos autónomos, etc… Miles de personas que trabajan para diferentes empresas, pero que en realidad quien determina sus precarias condiciones laborales es Telefónica-Movistar.

La situación precaria tiene responsables empresariales y políticos porque las leyes permiten tal barbaridad.

Hoy la plantilla directa de RTelefonica Movistar está convocada, por la plataforma de trabajadores ENconstruccio, a una jornada de huelga para sumarse a la huelga de técnicos Movistar.

A todos aquellos que podáis, os animamos a que os paséis para defender esos puestos de trabajo.


Más información en el blog de la plataforma.


Nadie mejor que tú puede intentar cambiar estas situaciones que vivimos. Si no te mueves no avanzas.

1 comentari :

  1. una de las ventajas de internet es la inmediatez... tener un blog, un twitter, un mail y no decir ni mu de los rumores de ere da muy mala imagen

    ResponElimina