dijous, 21 de maig del 2015

El gran Plan

"El Gran Pla"

 El passat 14 de maig hi va haver una reunió entre els representants sindicals i la direcció de l'empresa on se'ns va exposar una visió de l'estat actual d'Indra. Ja coneixeu la versió de l'empresa, ara us explicarem la veritat.

I la veritat és que els treballadors d'aquesta empresa sempre hem pagat totes les seves decisions errònies, però mai ens hem beneficiats dels encerts. Paguem totes les inversions a l'exterior, incloent el Gran Pla Estratègic de Llatino Amèrica. Hem hagut d'aguantar com ens refregaven per la cara els grans resultats de l'exterior mentre ens deien que aquí no hi havia futur. Ara ens diuen que no som rendibles, que ens hem d'estrènyer encara més el cinturó, mentre ells s'acarnissen amb salaris milionaris i paguen indemnitzacions astronòmiques a aquells que han fet una desastrosa gestió.

El Gran Pla d'aquesta nova directiva passa per "rejovenir" la plantilla, "agilitzar" l'empresa. Bastards eufemismes per no dir que el que volen és abaratir els costos, augmentar la precarietat de les nostres condicions de treball i disposar del nostre temps al seu gust, esclavitzar-nos encara més. Tot això mentre van col·locant a tots els seus amiguets en els llocs claus per tenir-ho tot lligat i ben lligat.

Ens volen vendre la moto que els treballadors som el problema, però nosaltres tenim clar que el problema són ells.

CGT no serà el portaveu d'aquesta directiva. No anem a resignar-nos davant el que és una estafa als treballadors. Lluitarem perquè paguin aquells que han provocat aquesta situació, exigirem responsabilitats a aquells que han ficat, i estan ficant, la mà.

Davant d'aquesta situació pots quedar assegut esperant els esdeveniments, o pots venir amb nosaltres i lluitar per tu futur.
Afilia't i lluita!

"El Gran Plan"

El pasado 14 de mayo hubo una reunión entre los representantes sindicales y la dirección de la empresa donde se nos expuso una visión del estado actual de Indra. Ya conocéis la versión de la empresa, ahora os contaremos la verdad.

Y la verdad es que los trabajadores de esta empresa siempre hemos pagado todas sus decisiones erróneas, pero nunca nos hemos beneficiados de los aciertos. Pagamos todas las inversiones en el exterior, incluyendo el Gran Plan Estratégico de Latino América. Hemos tenido que aguantar como nos restregaban por la cara los grandes resultados del exterior mientras nos decían que aquí no había futuro. Ahora nos dicen que no somos rentables, que nos hemos de apretar aún más el cinturón, mientras ellos se ceban con salarios millonarios y pagan indemnizaciones astronómicas a aquellos que han realizado una desastrosa gestión.

El Gran Plan de esta nueva directiva pasa por "rejuvenecer" a la plantilla, "agilizar" la empresa. Bastardos eufemismos para no decir que lo quieren es abaratar los costes, precarizar nuestras condiciones de trabajo y disponer de nuestro tiempo a su antojo, esclavizarnos aún más. Todo esto mientras van colocando a todos sus amigotes en los puestos claves para tenerlo todo atado y bien atado.

Nos quieren vender la moto de que los trabajadores somos el problema, pero nosotros tenemos claro que el problema son ellos.

CGT no va a ser el vocero de esta directiva. No vamos a resignarnos ante lo que es una estafa a los trabajadores. Vamos a luchar para que paguen aquellos que han provocado esta situación, vamos a exigir responsabilidades a aquellos que han metido, y están metiendo, la mano.

Ante esta situación puedes quedarte sentado esperando los acontecimientos, o puedes venir con nosotros y luchar por tu futuro.

Afíliate y lucha!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada