dijous, 28 de maig del 2015

Manifestació recolzament vaga de tècnics de Movistar

Manifestació recolzament vaga de tècnics de Movistar

Com segurament sabeu, el passat dissabte es va ocupar la seu del Mobile World Congress (botiga de Movistar rebatejat "CSO Cesar Alierta") localitzada a la Plaça Catalunya pels vaguistes de subcontractes de Movistar i nombroses persones solidàries. Des de llavors la solidaritat vers els i les vaguistes s’ha multiplicat i s'ha fet evident de forma molt potent.
Som en un moment clau, en que cal seguir estrenyent el nus de la corda al coll de Movistar i amb els treballadors de les subcontractes de Movistar fent més de 55 dies de vaga indefinida (convocada entre d'altres per la CGT a nivell estatal).
Us comuniquem que hi ha convocada Manifestació el proper divendres 29-M a les 19:00h, amb sortida al Parc de les 3 Xemeneies (Metro Paral.lel) i arribada a la botiga de Pl.Catalunya on es faran parlaments i concert a les 21:00.

 https://pbs.twimg.com/media/CGAgau6WAAAWz71.jpg:large
 https://pbs.twimg.com/media/CGAha8uW0AAiIL6.jpg:large

Us hi esperem!!

Manifestación de apoyo a huelga de técnicos de Movistar

Como seguramente sabéis, el pasado sábado se ocupó la sede del Mobile World Congress (tienda de Movistar rebautizada "CSO Cesar Alierta") localizada en la Plaça Catalunya por los huelguistas de subcontratas de Movistar y numerosas persones solidarias. Des de entonces la solidaridad hacia los y las huelguistas se ha multiplicado y se ha hecho patente de forma muy potente.
Estamos en un momento clave, en el que hace falta seguir estrujando el nudo de la cuerda en el cuello de Movistar y con los trabajadores de las subcontratas de Movistar haciendo más de 55 días de huelga indefinida (convocada entre otros por la CGT a nivel estatal).
Os comunicamos que hay convocada Manifestación el proximo viernes 29-M a las 19:00h, con salida desde el Parc de les 3 Xemeneies (Metro Paral.lel) y llegada a la tienda de Pl.Catalunya donde se harán parlamentos y concierto a las 21:00.

 https://pbs.twimg.com/media/CGAgau6WAAAWz71.jpg:large
 https://pbs.twimg.com/media/CGAha8uW0AAiIL6.jpg:large

Os esperamos!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada