dimarts, 7 de novembre de 2017

La CGT de Catalunya davant la convocatòria de vaga general del 8 de noviembre

La CGT de Catalunya davant la convocatòria de vaga general del 8 de noviembre

 CGT Catalunya


Avui s’ha conegut la convocatòria de vaga general per al proper dia 8 de novembre per part de la Intersindical-CSC. Davant d’aquesta convocatòria, i tenint en compte el context social i polític que s’està vivint actualment a Catalunya, des del Secretariat Permanent de la CGT volem manifestar el següent:
- No hi ha temps material, atesos els terminis legals, de registrar un preavís per a afegir-se a aquesta data amb una convocatòria pròpia de vaga general per part de la CGT. Igualment, tampoc no tenim el marge de temps suficient per a que la nostra afiliació pugui debatre-ho i pronunciar-se, tot prenent una decisió al respecte. A la nostra organització les decisions es prenen des de la base, de baix a dalt, i de forma assembleària.
- Considerem que la situació actual a Catalunya és molt greu, que l’estat espanyol ha donat un salt endavant en la seva deriva reaccionària, accelerada des de fa massa temps, i que està posant les bases per a la normalització de l’autoritarisme i l’atac directe als drets civils i les llibertats. Aquesta normalització és inacceptable i ens afecta i afectarà a totes directament o indirectament. Les organitzacions del moviment obrer no podem restar impassibles davant de tot això.
- Cridem al conjunt dels afiliats i afiliades, a totes les seccions sindicals i sindicats de la CGT de Catalunya a reflexionar sobre la gravetat d’aquesta situació i a valorar lliurement, actuant en consciència, la seva participació a la vaga general del proper 8 de novembre.

PD: Finalment el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha decidit declarar legal la vaga convocada per a aquest dimecres. Desestima així la demanda de la patronal, que argumentava que era il·legal, perquè creuen que està convocada per motius polítics i no laborals.


PD: Como sabréis, CGT se ve obligada a utilizar una cuenta corporativa por culpa de un acuerdo que nos han impuesto los “sindicatos” CCOO, UGT y STC con la colaboración de la empresa. Dado que este canal es para transmitir quejas, dudas, denuncias y abusos que podáis estar sufriendo, desaconsejamos que os dirijáis a cualquier sindicato por un medio creado y controlado por la empresa. Es por ello que CGT seguirá manteniendo su canal externo, donde podéis dar de alta vuestro correo personal a través del

siguiente formulario:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada