dijous, 23 de febrer del 2017

#LaNit2017 Resultats votacions nit de la precarietat / Resultado votaciones la noche de la precariedad

Resultats votacions nit de la precarietat

Aquest dijous es celebra la 'Nit dels telecomunicacions i la informàtica' a l'Auditori de Barcelona. Aquest esdeveniment premia iniciatives empresarials o de comunicació i compta amb el patrocini de les principals multinacionals i consultores del sector de les Tecnologies de la Informació com Everis, INDRA, T-Systems, Vodafone o Telefónica. L'esdeveniment comptarà amb la presència institucional del President de la Generalitat.



Des de la Coordinadora d'Informàtica de la CGT considerem que la imatge que es projecta a la població de les TIC i les seves empreses no tenen res a veure amb el món de precarietat, coaccions i vulneració de drets que veiem cada dia a les nostres empreses. Per aquesta raó, des de les 18:30 davant l'Auditori de Barcelona, ​​farem el lliurament dels 'Premis de la Precarietat en el sector TIC'. Més de 550 treballadors / es del sector han pogut votar des de la web lanit.precarietat.net per les pitjors empreses del sector segons 7 categories, sent les guanyadores les següents empreses i directius:

-Premi A la pitjor empresa subcontractadora: Movistar



-Premi Al tripijoc amb contractes públics: Indra



-Premi A l'incompliment de la llei: Hewlett-Packard



-Premi Al pitjor ERO d'acomiadaments: Indra



-premi A la retallada de plantilla més salvatge: Hewlett-Packard



-Premi Q les pitjors guàrdies, hores extres i llibertat sindical: Everis



-Premi Terminator al pitjor CEO: César Alierta



Aquestes empreses són les destacades en les seves respectives categories, però només representen la punta de l'iceberg respecte al que és una normalitat d'explotació en tot el sector. Des de la Coordinadora d'Informàtica de CGT denunciem el fals miratge de treball de qualitat i futur que polítics i empreses utilitzen quan es refereixen a les empreses d'aquest sector.


La realitat és tot el contrari. Ens veiem avui en el lliurament de premis davant l'Auditori de Barcelona, ​​18:30.






Resultado votaciones la noche de la precariedad



Este jueves se celebra la 'Noche de los telecomunicaciones y la informática' en el Auditori de Barcelona. Este evento premia iniciativas empresariales o de comunicación y cuenta con el patrocinio de las principales multinacionales y consultoras del sector de las Tecnologías de la Información como Everis, INDRA, T-Systems, Vodafone o Telefónica. El evento contará con la presencia institucional del President de la Generalitat.


Desde la Coordinadora de Informática de la CGT consideramos que la imagen que se proyecta en la población de las TIC y sus empresas no tienen nada que ver con el mundo de precariedad, coacciones y vulneración de derechos que vemos a diario en nuestras empresas. Por esta razón, desde las 18:30 ante el Auditori de Barcelona, ​​haremos la entrega de los 'Premios de la Precariedad en el sector TIC'. Más de 550 trabajadores / as del sector han podido votar desde la web lanit.precarietat.net por las peores empresas del sector según 7 categorías, siendo las ganadoras las siguientes empresas y directivos:
-Premio a la peor empresa subcontractadora: Movistar

-Premio Al trapicheo con contratos públicos: Indra



-Premio Al incumplimiento de la ley: Hewlett-Packard



-Premio Al peor ERE de despidos: Indra



-Premio al recorte de plantilla más salvaje: Hewlett-Packard



-Premio q las peores guardias, horas extras y libertad sindical: Everis



-Premio Terminator al peor CEO: César Alierta




Estas empresas son las destacadas en sus respectivas categorías, pero sólo representan la punta del iceberg respecto a lo que es una normalidad de explotación en todo el sector. Desde la Coordinadora de Informática de CGT denunciamos el falso espejismo de trabajo de calidad y futuro que políticos y empresas utilizan cuando se refieren a las empresas de este sector.
La realidad es todo lo contrario. Nos vemos hoy en la entrega de premios frente al Auditori de Barcelona, 18:30.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada