divendres, 29 de gener del 2016

AJORNAMENT DE LA REUNIÓ SOBRE EL MENJADOR

AJORNAMENT DE LA REUNIÓ SOBRE EL MENJADOR

Com ja es va augurar en el comunicat anterior, el departament de relacions laborals ens acaba de comunicar que tornen a posposar la reunió per tractar sobre els menjadors. El motiu que argumenten és que aquest mateix dia se celebrarà una reunió amb Abril-Martorell i el seu equip de direcció. La nova data és l'11 de febrer.

CGT està disposada a parlar i negociar de qualsevol tema que afecti als nostres drets com a treballadors. Estem disponibles tots els dies laborables i podem quedar en qualsevol sala del centre. No cal que els treballadors haguem de pagar reunions al Cielo de Urrechu.

CGT seguirà informant de forma transparent de tot el procés.



APLAZAMIENTO DE LA REUNIÓN SOBRE EL COMEDOR

Como ya se auguró en el comunicado anterior, el departamento de relaciones laborales nos acaba de comunicar que vuelven a posponer la reunión para tratar sobre los comedores. El motivo que argumentan es que ese mismo día se celebrará una reunión con Abril-Martorell y su equipo de dirección. La nueva fecha es el 11 de febrero.

CGT está dispuesta a hablar y negociar de cualquier tema que afecte a nuestros derechos como trabajadores. Estamos disponibles todos los días laborables y podemos quedar en cualquier sala del centro. No hace falta que los trabajadores tengamos que pagar reuniones en el Cielo de Urrechu.

CGT seguirá informando de forma transparente de todo el proceso.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada