dijous, 17 de setembre del 2015

Ja tenim data pel judici del ERO 11/11/15 Ya tenemos fecha para el juicio del ERE



Data pel judici per l'ERO 

El 27 juliol 2015 CGT va convocar una vaga a Indra a nivell estatal en solitari a causa de que la resta de "sindicats" al·legaven que ni era el moment ni hi havia terminis legals per realitzar-la. Posteriorment, aquests mateixos "sindicats", van signar un ERO tot i reconèixer que no hi havia causes. Aquests mateixos "sindicats" són els que no van ratificar amb la plantilla l'acceptació de l'ERO, escudant-se que l'empresa "no els deixava". Ara aquests "sindicats" ens venen la urgència d'apuntar-nos voluntàriament argumentant, entre altres coses, que la via judicial és llarga i insegura.

Doncs bé, ja tenim data per a la primera vista del judici per les demandes de CGT i Cobas per al dia 11/11. No sabem quin serà el resultat, però si sabem que si no lluites no pots guanyar.
Us adjuntem un enllaç amb la citació judicial amb les demandes presentades.
Citació Judicial


Fecha para el juicio por el ERE

El 27 de julio de 2015 CGT convocó una huelga en Indra a nivel estatal en solitario debido a que el resto de “sindicatos” alegaban que ni era el momento ni había plazos legales para realizarla. Posteriormente, estos mismos “sindicatos”, firmaron un ERE aun reconociendo que no había causas. Estos mismos “sindicatos” son los que no refrendaron con la plantilla la aceptación del ERE, escudándose en que la empresa “no les dejaba”. Ahora estos “sindicatos” nos venden la urgencia de apuntarnos voluntariamente argumentando, entre otras cosas, que la vía judicial es larga e insegura.

Pues bien, ya tenemos fecha para la primera vista del juicio para las demandas de CGT y Cobas para el día 11/11. No sabemos cuál será el resultado, pero si sabemos que si no luchas no puedes ganar.
Os adjuntamos un enlace con la citación judicial con las demandas presentadas.
Citación judicial

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada